picknick 2 maal fiets

U wil een nieuwe fiets kopen! Maar… welke kiest u?

Voor elk gebruik is er wel een passende fiets, voor hippe moeders met kids en tassen. Voor comfortabel fietsen in de stad of naar het werk. lees meer

Voor sportievelingen en lange toertochten. Voor mensen die genieten van wat trapondersteuning bij een elektrische fiets. En natuurlijk voor jongens en meisjes van alle leeftijden.

window shopping

Voor elk gebruik een passende fiets.

 

Hier vind u vindt ons assortiment stadsfietsen, sportieve toerfietsen en elektrische fietsen.

Voor de fietser die veel waarde hecht aan Nederlands top kwaliteit, oog voor detail en afwerking dan is een RIH fiets echt iets voor u. Zoekt u een allround fiets met een trendy uitstraling dan is een fiets van Batavus of Cortina misschien wel de fiets voor u. Zoekt u echt een lifestyle fiets? kijkt u dan eens bij Cortina. Ook een volwaardig Nederlands merk. Klik op de foto voor alle links.

kinder fietsen 1

Fietsen, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

 

Voor de aller kleinste vind u in ons assortiment de driewielers, loopfietsen en kinderfietsen van het merk  Puky, alom bekend om zijn Duitse degelijkheid.

Ben je al een volleerd fietser? kijk dan eens bij onze Alpina, Batavus en Cortina fietsen. Van stoere citybikes tot fleurige meiden fietsen er is voor ieder wat wils!

elektrisch-modified

De elektrische fiets is een blijvertje! Dat blijkt wel nu ook de woon- werkverkeer fietser en de schoolgaande jeugd de elektrische fiets hebben ontdekt!. Het beeld dat een elektrische fiets alleen voor ouderen is, is verleden tijd.

Door trapondersteuning bent u met minder inspanning sneller op uw bestemming, en komt u verder dan met de gewone fiets. Hoeft het een keer niet zo snel of heeft u de ondersteuning een kaar niet nodig, schakelt u de ondersteuning gewoon uit en fietst de elektrische fiets bijna zoals een gewone fiets! In het mooie Son en Breugel, nabij Eindhoven vindt u in het centrum van het dorp onze ruime showroom waar wij alle modellen hebben staan.