Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Actueel

Winkel geopend op afspraak!

Momenteel is onze winkel geopend op afspraak, gedurende een uur ( indien gewenst langer) nemen we alle ins en outs van onze fietsen met u door. U kunt dan meteen een afspraak maken om onze demo modellen gratis 2 dagen te testen.
Bestellen van onderdelen en accessoires kan nu via onze vernieuwde webshop. U heeft dan de keuze om de bestelling te laten bezorgen of u kunt deze afhalen in onze winkel. Fietsen kunnen worden gereserveerd. 

Blijf gezond en hopelijk tot snel! 

-------------------


Onze webshop is geopend! 

Bij Fiets en Sport van den Berg vindt u voor ieder wat wils, sinds kort ook online! Advies, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Als 3e generatie rijwielhandelaar putten wij uit een jarenlange ervaring en vakmanschap, waardoor wij u op ieder vlak kunnen voorzien van een gedegen advies. In onze open, en vernieuwde werkplaats onderhouden we uw rijwiel natuurlijk met de grootste zorg. Wij zorgen ervoor dat u fans van FenS wordt en blijft.

Omdat onze winkel net als vele winkels door de lockdown is gesloten, hebben we een webshop gelanceerd om u toch nog te kunnen voorzien in onderdelen en accessoires. U kunt nu dus online terecht voor uw aankopen. Wanneer we onze deuren weer mogen openen hopen we u natuurlijk ook weer gewoon te mogen verwelkomen in onze winkel! 

-------------------